Wim den Engelsen

Belastingen

Bij belastingadvieskantoor en administratiekantoor Wim den Engelsen werken academisch geschoolde en door de wol geverfde belastingadviseurs. Belastingadviseur is een boeiend bestaan. Je moet kennis hebben van belastingrecht, van economie en boekhouden, van ondernemingsrecht, van familierecht, van sociaal recht en als je gaat adviseren en onderhandelen met de belastingdienst, moet je je ook de basisbeginselen van communicatie en gedrag eigen maken.

Belastingadvies geven is een way of life. De impact voor bedrijven en ook particulieren wordt vaak onderschat en de macht, de onbereikbaarheid en de onpersoonlijkheid van de belastingdienst geeft het geheel een dynamiek en sausje wat je verder in geen ander vak terug vindt. Zoals een professor het treffend formuleerde: 'als de liefde voor het vak je heeft gegrepen, ben je fiscalist tot in je kist'. 

Belastingadvieskantoor en administratiekantoor Wim den Engelsen geeft belastingadvies aan vooral bedrijven. Wij verzorgen de belastingaangifte en voeren bezwaarprocedures en of beroepsprocedures. Verder verlenen wij aanverwante fiscale en administratieve diensten.


Voor goed belastingadvies in Arnhem, Nijmegen en Utrecht:
info@wimdenengelsen.eu